Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Sieraden-fashion
Op alle bestellingen en overeenkomsten van Sieraden-fashion zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden. Op alle overeenkomsten gesloten met Sieraden-fashion is Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW.


Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van Sieraden-fashion per omgaand een bevestiging per e-mail. Daarin staat een overzicht van uw bestelde artikelen, het ordernummer en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen hebben, mail dan naar info@sieraden-fashion.nl. Mocht onverhoopt een artikel niet meer voorradig zijn, dan laten wij dat u per mail weten.

Betalen

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan d.m.v. overschrijving per bank/giro of betaling via  images.jpg  De betaling via bank/giro overschrijving dient binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op onze bankrekening, het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel en contant te betalen/pinnen, u krijgt via de mail een bericht als uw bestelling klaar ligt om af te halen.

Verzenden 

Verzending gaan conform de algemene voorwaarden van PostNL of DHL.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk bij PostNL of DHL aangemeld. Ons streven is binnen 24 uur indien voorradig en m.u.v. steigerhouten artikelen deze worden op maat gemaakt de levertijd staat vermeld op de pag. mocht de levertijd anders zijn wordt u hiervan vroegtijdig op de hoogte gesteld. Uitzondering hierbij is vakantie dit wordt tijdig gemeld op onze website.
Mochten om welke reden dan ook artikelen een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor uitverkochte artikelen of artikelen die niet meer leverbaar zijn. Wanneer het artikel niet binnen 4 weken leverbaar is kunt u verzoeken op terug betaling van het door u betaalde bedrag, is een artikel niet meer leverbaar storten wij het betaalde bedrag aan u retour. Sieraden-fashion kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging of zoek geraakte artikelen tijdens transport/verzending alle artikelen kunnen eventueel in onze winkel af gehaald worden.

Verzendkosten:

Nederland verzending brievenbus 2,95 euro

Nederland verzending pakket tot 10kg 5,95 euro

Nederland verzending boven de 10kg 12,50 euro

( Betaling via iDEAL kan alleen binnen Nederland )

Verzending België / Duitsland:

België/Duitsland verzending vanaf 5,95 euro

Sieraden-fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren gaan of beschadiging van uw bestelling tijdens verzending.

Garantie
Na ontvangst van de bestelling dient gecontroleerd te worden op juist heid. Is iets niet naar wens dient u dit binnen 24 uur aan Sieraden-fashion middels het contactformulier Bedrijfsgegevens/contact te melden, voor een snelle afhandeling vragen wij u uw order nummer te noteren. Na 30 dagen verloopt de garantie, Sieraden-fashion geeft geen garantie op verlies van cz-/zirkonia steentjes of breuken in kettingen.

Steigerhouten artikelen, Wat is steigerhout

Steigerhout is een natuurproduct en een zacht houtsoort dit zorgt ervoor dat het blijft leven. Hierdoor kan het zijn dat een steigerhouten product, nadat ze vervaardigd is, blijft werken. Denk hierbij aan kieren, spleten, kromtrekken lekkende houtnerven enz. maar dat geeft het meubel juist ook zijn eigen karakter en charme. Dit hoort bij steigerhouten produkten en is dan ook niks tegen te doen en kan ook geen garantie op gegeven worden. Raadzaam is wel wanneer u een wandbord besteld deze na ontvangst z.s.m. aan de muur te bevestigen dit voorkomt veelal het kromtrekken van het wandbord! Let op! Al onze steigerhouten artikelen worden op maat en in de gewenste kleur gemaakt deze kunnen niet geruild worden!


Retourneren
Wanneer het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u het recht dit binnen 14 dagen te retourneren U dient dit vooraf te melden via het contact formulier in de webshop

Het retourzenden van het artikel dient ongeschonden, ongebruikt en in zo goed als originele verpakking, voldoende gefrankeerd, wanneer dit niet gebeurd vervalt de garantie. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper, na ontvangst van uw retour(en) ontvangt u binnen 7 dagen het totaalbedrag van uw aankopen retour + verzendkosten, vermeld uw ordernummer bij de retour zending.

Wanneer u kleding heeft laten bedrukken heeft u geen recht op ons retourbeleid!

Privacy policy
Uw klantgegevens worden zorgvuldig in het klantensysteem van Sieraden-fashion opgeslagen om de bestelling te verwerken en eventueel gebruikt om nieuwsbrieven te versturen. Uw klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt, tenzij we verplicht worden door een overheidsinstantie.

Aansprakelijkheid
Sieraden-fashion is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten in de website. De aansprakelijkheid van Sieraden-fashion is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden faktuur.

Wijzigingen Algemene voorwaarden
Sieraden-fashion behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen of prijs veranderingen.

Geschillen
Op onze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Sieraden-fashion haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, ongederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Copyright
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Sieraden-fashion

Nijverdal,02 mei 2008

printen

Algemene voorwaarden

Sieraden-fashion
Op alle bestellingen en overeenkomsten van Sieraden-fashion zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden. Op alle overeenkomsten gesloten met Sieraden-fashion is Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW.

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van Sieraden-fashion per omgaand een bevestiging per e-mail. Daarin staat een overzicht van uw bestelde artikelen, het ordernummer en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen hebben, mail dan naar info@sieraden-fashion.nl. Mocht onverhoopt een artikel niet meer voorradig zijn, dan laten wij dat u per email weten.

Betalen
Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan d.m.v. overschrijving per bank/giro of betaling via Ideal. De betaling via bank/giro dient binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op onze bankrekening, het is ook mogelijk uw bestelling af te komen halen in onze winkel en contant of via pin te betalen, u krijgt via de mail een bericht als uw bestelling klaar ligt om af te halen.

Verzenden

Verzending gaan conform de algemene voorwaarden van PostNL / DHL post.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk bij PostNL / DHL post aangemeld. Ons streven is binnen 24 uur indien voorradig mocht dit anders zijn wordt u hiervan vroegtijdig op de hoogte gesteld. Uitzondering hierbij is vakantie dit wordt tijdig gemeld op onze website.
Mochten om welke reden dan ook artikelen een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor uitverkochte artikelen of artikelen die niet meer leverbaar zijn. Wanneer het artikel niet binnen 4 weken leverbaar is kunt u verzoeken op terug betaling van het door u betaalde bedrag, is een artikel niet meer leverbaar storten wij het betaalde bedrag aan u retour.

Sieraden-fashion kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging of zoek geraakte artikelen tijdens transport/verzending.

Garantie
Na ontvangst van de bestelling dient gecontroleerd te worden of de artikelen onbeschadigd zijn. Mocht ondanks zorgvuldig verpakken toch een beschadiging geconstateerd worden, dient u dit binnen 24 uur aan Sieraden-fashion middels het contactformulier zie Bedrijfsgegevens/contact te melden, voor een snelle afhandeling vragen wij u uw order nummer te noteren. Na 30 dagen verloopt de garantie, Sieraden-fashion geeft geen garantie op verlies van cz-/zirkonia steentjes of breuken in kettingen.

Retourneren
Wanneer het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u het recht dit binnen 14 dagen te retourneren U dient dit vooraf te melden via email: info@sieraden-fashion.nl Het retour zenden van het artikel dient ongeschonden, ongebruikt en in zo goed als originele verpakking, voldoende gefrankeerd, wanneer dit niet gebeurd vervalt de garantie. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper, na ontvangst van uw retour(en) ontvangt u binnen 7 werkdagen het totaalbedrag van uw bestelling retour.

Wanneer u kleding heeft laten bedrukken heeft u geen recht op ons retourbeleid!

Steigerhouten artikelen

Steigerhout is een natuurproduct en een zacht houtsoort dit zorgt ervoor dat het blijft leven. Hierdoor kan het zijn dat een steigerhouten product, nadat ze vervaardigd is, blijft werken. Denk hierbij aan kieren, spleten, kromtrekken lekkende houtnerven enz. maar dat geeft het meubel juist ook zijn eigen karakter en charme. Dit hoort bij steigerhouten produkten en is dan ook niks tegen te doen en kan ook geen garantie op gegeven worden. Raadzaam is wel wanneer u een wandbord besteld deze na ontvangst z.s.m. aan de muur te bevestigen dit voorkomt veelal het kromtrekken van het wandbord! Let op! Al onze steigerhouten artikelen worden op maat en in de gewenste kleur gemaakt deze kunnen niet geretourneerd worden!

Privacy policy
Uw klantgegevens worden zorgvuldig in het klantensysteem van Sieraden-fashion opgeslagen om de bestelling te verwerken en eventueel gebruikt om nieuwsbrieven te versturen. Uw klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt, tenzij we verplicht worden door een overheidsinstantie.

Aansprakelijkheid
Sieraden-fashion is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten in de website. De aansprakelijkheid van Sieraden-fashion is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

Wijzigingen Algemene voorwaarden
Sieraden-fashion behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen of prijs veranderingen.

Geschillen
Op onze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Sieraden-fashion haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, ongederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Copyright
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Sieraden-fashion(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 SIERADEN-FASHION | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.